Καλωσήρθατε

Καλωσήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ανεπίσημης λέσχης τετρακίνησης Θάσου.

Η τετρακίνηση φαίνεται να αποκτά όλο και περισσότερους φίλους στην χώρα μας. Έτσι λοιπόν και στο νησί της Θάσου, εμφανίζονται όλο και περισσότεροι φίλοι αυτού του σπορ. Άνθρωποι που ψάχνουν τρόπους να ξεφύγουν από τα γρανάζια του κοινωνικού άγχους, το οποίο διέπει τον συγχρονο Έλληνα.

Όρος Υψάριον - 1204μ

Το ιδιαίτερο τοπίο του νησιού προσφέρεται για σκληρό τζίπινγκ και κάθε άλλη μορφή περιπέτειας. Ορεινή ποδηλασία, κυνήγι, ψάρεμα, ορειβασία, αναρήχηση και καταρήχηση, θαλάσια σπορ, καταδύσεις, είναι μόνο ενδεικτικά για την ενασχόληση - απόδραση κάποιου στο νησί.

view_3 Voidopetres

Η ενασχόληση των ιδρυτικών μελών της λέσχης με το αντικείμενο, ξεκινά κάπου στο 2005 και μέχρι σήμερα, μπορούμε να πούμε μόνο, οτι είμαστε στην αρχή. Η δυσκολία συλλογής πληροφοριών και η ασάφεια των διάσπαρτων δεδομένων στον κυβερνοχώρο, δημιούργησε την  ανάγκη για μοιραστούμε και εμείς τις λιγοστές μας γνώσεις, με όποιον τις αναζητά.

view_1 view_2

Στην ιστοσελίδα αυτή, υπαρχουν φωτογραφίες, βιντεάκια και ο,τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί ως υλικό για κάποιον που αγαπά την την κίνηση στους τέσσερις τροχούς και ο,τι συνεπάγεται αυτή (), αλλά κυρίως θα βρείτε μεράκι και όρεξη για δουλειά!

dipotima deep_diver

Για την ώρα, το περιεχόμενο της σελίδας αυτής έιναι λιγάκι φτώχο, αλλά θα εμπουτίζεται συνεχώς. Επίσης, όποιος νομίζει οτι έχει κάτι χρήσιμο και θα ήθελε να το μοιραστεί με άλλους, ας επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

< Προηγούμενα

Σύνδεση Χρήστη

Στατιστικά

Επισκέπτες: 2043365

Τυχαία εικόνα

dipotima.jpg

Δημοσκοπήσεις

Ποιό όχημα προτιμάτε;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 6 επισκέπτες σε σύνδεση